Massage efter en jobbig renovering

Massage efter en jobbig renovering

Hej igen! Som många av er vet om så har ju jag och sambon hållit på med vår renovering nu ett tag och äntligen så står ju allting färdigt. Då passade ju vi givetvis på att ta oss iväg på lite spa och massage och detta var även någonting som jag nämnde lite kort i ett annat inlägg. Det var dock rätt så många av er från exempelvis Sjöbo, Simrishamn, Tomelilla, Ystad och andra närliggande områden som då också hörde av er till mig och ville veta ifall jag kan rekommendera ett bra spa som erbjuder klassisk massage och andra avkopplande och välgörande behandlingar. Givetvis så kan jag ju dela med mig av detta, då jag och min sambo hade en oerhört avslappnande och trevlig vistelse på det spaet som vi besökte senaste och det heter inget annat än Ängsdala friskvård. Vi tycke verkligen att det var hur bra som helst på Ängsdala friskvård och därför så kan jag ju inget annat än att varmt rekommendera just det här stället för alla er som nu då är intresserade av att gå på massage eller spa. Personalen är dessutom oerhört trevlig och anpassar professionellt och kvalitativt sina behandlingar utefter varje kungs önskemål och eventuella behov. Hur som helst, så hoppas jag verkligen nu på att detta är någonting som kommer att kunna vara behjälpligt för er och att ni kommer att kika vidare på just Ängsdala friskvård och de behandlingar och spa som de har att erbjuda. Nu ska jag dock försöka att inte göra det här inlägget allt för långt, men ifall ni skulle vilja kika vidare nu direkt på egen hand så finner ni Ängsdala friskvårds egna sida genom den länk som jag har bifogat här i inlägget!


Kommentarer är stängda.