Målare och hantverkare

Målare och hantverkare

Hallihallå!

Idag är dagen då jag får en inneboende till min lägenhet i Nässjö, det är min kompis som ska ha besök av målare och andra hantverkare för att totalrenovera sin lägenhet och under tiden ska hon bo hos mig. Jag vet inte riktigt varför hon har anställt en målare med tanke på hur enkelt det är att göra det själv, men samtidigt så är det kanske alltid bra att få hjälp av experter. Som tur är så har jag en trea vilket gör att det finns ett gästrum ledigt till henne där hon kan sova. Det förväntas ta några månader, det var så att hennes bostadsrättsförening hade ett avtal med en målare och andra byggfirmor som gör att alla i huset kan få lite bättre priser på renoveringen. Det var nog därför som hon också beslutade sig för att utföra en totalrenovering.

Jag kommer ihåg en gång när jag hade en målare på besök här hemma, tanken var först att jag skulle göra allting själv. Sen inträffade det en fruktansvärd händelse. Istället för att jag målade om väggarna så var det gatan som fick sig en rejäl dos av färg. Med en gnutta hybris så tänkte jag att det inte skulle vara några problem att bära in all färg i samma veva, men tydligen hade jag inte den balansen utan jag lyckades tappa alla färgburkar som naturligtvis var i plast. Jag orkade verkligen inte åka tillbaka färgbutiken så jag ringde till en målare istället, det var första och ända gången som jag anlitade en målare.

Det ska faktiskt bli lite kul med en inneboende här i Nässjö, det händer väldigt sällan något roligt här och jag funderar faktiskt på att flytta. Jag har bara en kompis här och det är hon som kommer för att bo hos mig. Problemet är att jag vill inte flytta ifrån henne och jag är tveksam till om hon vill flytta när hennes renovering är klar.  


Kommentarer är stängda.