Hjälp med städservice under småbarnsåren

Hjälp med städservice under småbarnsåren

Hejsan på er

Imorgon har jag ett möte med en städservice i Upplands Väsby, det är en firma som vi eventuellt ska anlita. Vi har pratat hemma om att ta hjälp av någon städservice en gång i veckan för att få mer tid över till annat, men vi ska träffa de först och låta de kolla på hemmet för att kunna prata om vad vi i så fall vill ha hjälp med och så ska vi få en offert utefter det. Jag har varit i kontakt med några olika företag i Upplands Väsby med det är denna firman som jag fått bäst intryck av så de ska vi träffa.

Det började med att en granne till oss tipsade om att de känner att de blivit så hjälpta av att sin städservice och så har jag en kollega som just hört så mycket gott om detta företaget. Det är nog främst nu under småbarnsåren som jag känner att det vore en bra idé med städservice en gång i veckan. Dels för att man ändå känner att man kan ha svårt att orka och räcka till men också för att få mer tid till barnen eller för den delen, mer tid för mig och min man tillsammans när barnen sover. När de väl lagt sig vill man ju inte springa runt och städa en massa för att man inte hinner med det när är vakna.

En del plock och städ blir det såklart ändå, men den där veckostädningen vore ju ganska härligt tror jag att få avlastning med. Vi ska i alla fall prata med de imorgon och sen testar vi nog nån månad eller så till att börja med. Det är liksom som en slags prenumeration på städservice, väldigt bra! Ha nu en underbar dag så får jag uppdatera er längre fram.


Kommentarer är stängda.