Fotograf tar bilder på vårt hus i Fagersta inför försäljning

Fotograf tar bilder på vårt hus i Fagersta inför försäljning

Hejsan på er

Vi ska nu sälja vårt hus i Fagersta och därför ska vi i veckan ha hit en fotograf som ska hjälpa oss att ta bilder. Jag har lagt en del tid på att städa och göra snyggt med homestyling så att bilderna ska bli extra snygga och inbjudande. Det var mäklarfirman som har en egen fotograf som tar bilder när ett hus eller fastighet ska säljas. Nog för att man tar mycket vanliga foton själv men inte såna slags bilder.

Jag vill inte ha en massa bilder på fruktskålar och blomstervaser som i övrigt inte visar något särskilt av huset. Men jag har både färsk frukt och vas med blommor. Jag menar bara att jag sett så mycket husannonser och när man klickar sig igenom dem så är flera av dem väldigt fina och artistiska men säger ingenting om huset. Sen vill man självklart skapa en inbjudande känsla så att det ökar chansen till försäljning. Jag gillar huset och vi har trivts bra men vi hittade helt enkelt ett hus som passade oss ännu bättre och kände att vi ville satsa på det.

Mäklaren sa att hon trodde att vi kommer kunna sälja vårt hus snabbt och att det nog kan bli en bra budgivning. Det ska bli spännande för det är den första fastigheten som jag säljer. När jag och min sambo flyttade ihop så bodde vi båda i hyreslägenhet, men när jag flyttade in hos honom tog det ändå inte lång tid innan vi kände att vi var redo för hus. Det var ett bra köp men nu när familjen blir större inom kort så var det läge att hitta ett större. Nu ska jag bara fixa det sista de kommande dagarna så att det blir lätt för fotografen att ta bra bilder. Ha en underbar dag!


Kommentarer är stängda.