Ett mer livfullt hem

Ett mer livfullt hem

God morgon på er! Hoppas er morgon har varit bra och att ni kommer få en fantastisk dag. För att göra er dag ännu lite bättre tänkte jag skriva ett inlägg till er, det kommer handla om en florist i Jönköping.

Hemma hos mig finns det alltid levande blommor på minst ett ställe. Jag har ett par växter som alltid står i fönstren men jag älskar att köpa färgglada blommor och ställa i en vas. Det är en inredningsdetalj som jag verkligen har fallit för. Att ha levande blommor med färg ger mer liv till hemmet, det är hur jag ser på det i alla fall. Eftersom jag köper ganska mycket blommor har jag varit hos många florister, nu äntligen har jag hittat en florist i Jönköping som jag uppskattar till 100 procent. Det är Florea Flowers som jag pratar om, det är floristen jag i de flesta lägen vänder mig till när jag ska köpa nya blommor. Anledningen till att jag gillar dem så mycket är för att jag alltid blir väl bemött och får den hjälpen jag behöver. Om jag inte vet vad jag är ute efter när jag går dit får jag alltid lika bra hjälp med att hitta blommor som passar mig och mina önskemål. Det spelar ingen roll vad jag är ute efter, de lyckas ändå alltid hjälpa mig att hitta de ultimata blommorna till mitt hem. Sedan jag började köpa blommor till huset har jag märkt en tydlig skillnad i känslan hemma hos mig, det känns mer positivt och livfullt. Det är precis den känslan jag strävar efter när jag köper nya blommor. Det är tack vare denna florist i Jönköping som jag alltid lyckas uppnå den känslan. 


Kommentarer är stängda.