Contango Bygg AB

Contango Bygg AB

Nu är det måndag igen och jag hoppas att alla mina läsare haft en riktigt fin helg. Eftersom det är så många av er som haft frågor om hur det har gått med min köksrenovering så tänkte jag skriva ett inlägg om just detta. Jag sökte efter någon byggfirma i Forshaga med omnejd och blev då rekommenderad av en god vän att vända mig till Contango Bygg AB. 

Min goda vän hade själv fått hjälp av denna byggfirma i Forshaga och hade inget negativt att säga alls. Självklart tyckte jag att det kändes tryggt att anlita Contango Bygg AB på grund av denna rekommendation, och det visade sig att de var precis så bra som min vän sagt att de skulle vara. Då flera av mina läsare befinner sig här i Forshaga med omnejd tänkte jag nu att jag ville tala om för er att det här är ett företag som jag tycker att ni ska vända er till då de kan utföra de allra flesta typer av byggservice. Det går även att få hjälp med elarbeten och inom mureri så det här företaget har en bredd på sin kompetens. Ni vet ju hur svårt jag tyckte det var att hitta en byggfirma i Forshaga som skulle kunna hjälpa mig med min köksrenovering, särskilt jobbigt har det varit att känna tillit eftersom jag för ett år sedan tog hjälp av ett annat företag som inte var seriöst. Det är tyvärr så i byggbranschen att det finns företag som inte borde få finnas. Men när det gäller Contango Bygg AB så kan jag inte komma på en enda negativ sak med denna byggfirma i Forshaga. Så otroligt duktiga och erfarna hantverkare och med en kundservice som verkligen är lika bra som deras byggservice. 


Kommentarer är stängda.